We pakken de draad weer op

draad

We zijn inmiddels bijna een jaartje verder .. een turbulent jaar met veel verdriet, terugval en gebeurtenissen. Niet iets om met heel veel plezier op terug te kijken.

Het lijkt ook wel alsof alles door mijn vingers glipt en ik overgeleverd ben aan de goden.Blijven knokken .. ja hoor maar waarvoor eigenlijk?
Ik heb het gevoel dat de wereld knettergek geworden is.

Onrecht
Ziekten
Fraude
Corruptie
Mishandeling van dier en mens
Moord & doodslag
Oorlog
Leugens
Racisme waarbij mensen en kinderen afgeslacht worden
Werkloosheid
Regelgeving

Politici, ministers, bestuurders, politie, justitie etc die de hele boel bij elkaar liegen en de kluit belazeren.

Dat is wat ik dagelijks voorbij zie komen en waar wij dagelijks mee geconfronteerd worden. Ik maak mezelf zorgen om alles wat erom mij heen gaande is, zit mezelf letterlijk op te vreten.

Moet ik wat er buiten mijn deur gebeurt negeren?
Om mezelf overeind te houden zou dat wel de ideale oplossing zijn.

Maar er is nog een probleem die ik nergens kan plaatsen .. die verdomde CVS .. chronisch moe! Dat is niet alles, depressiviteit speelt ook een grote rol.
Lijkt het gevolg te zijn van die heftige burn-out die ik heb mogen ervaren in 2007. Je kunt er als mens niets mee .. “maak er het beste van” waren de woorden van mijn huisarts afgelopen vrijdag. Prop mezelf vol met vitamines, fruit en nog wat van dat spul maar het help geen bal.

Toch pak ik de draad weer op want bij de pakken neer gaan zitten schiet gewoon niet op. Net als vorig jaar en dat jaar daarvoor. Alles en iedereen lijdt eronder ook mijn werkgever.

Denk dat ik volgend jaar een dag per week minder ga werken.
Financieel rampzalig maar mijn gezondheid en mijn leven zijn net even iets belangrijker.

Fijn weekend